Mäksien talviviikot: lumirakennelma

Hei Mäkipartiolaiset!

Mikäs sen parempaa kuin isot lumikinokset ja paukkuva pakkanen. Tänä vuonna kun emme nykytilanteesta johtuen pääse nauttimaan talvisäästä lippukunnan yhteisellä talviretkellä, haastamme teidät jokaisen lähtemään ulos perheen ja ystävien kanssa. Tulemme julkaisemaan joka viikko täällä Mäkipartion nettisivuilla uuden ulkoiluhaasteen.

Tämän viikon haaste on lumirakennelma! Tee jonkinlainen lumirakennelma, kuten esimerkiksi lumiukko tai lumilyhty. Voit myös tähdätä haastavampaan lumilinnaan, kintsiin tai vaikka veistokseen. Tässä haasteessa on todellakin vain taivas rajana!

Mikäli haluat, voit ottaa itsestäsi kuvan suorittamassa haastetta ja julkaista sen Instagramissa tai Facebookissa. Käytä tällöin hashtagia #mäksientalviviikot, niin löydämme julkaisusi ja pystymme jakamaan sen Mäkipartion Facebookissa tai Instagramissa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen riina.1213@gmail.com, jolloin voimme laittaa kuvasi Mäkipartion Instagramiin.

Mukavia ulkoilupäiviä toivottaa talvipäivätiimi Maiju ja Riina

Mäksien talviviikkojen haasteet

25. -31.1.: Tee jonkinlainen lumirakennelma, esimerkiksi lumiukko, lumilyhty

1.-7.2.: Käy hiihtolenkillä

8. -14.2.: Laske mahdollisimman pitkästä pulkkamäestä turvallisesti

15. -21.2.: Käy talviretkellä ja juo kuumaa mehua ulkona

22. -28.2.: Luistele kaverin tai perheen kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s