Viestintä

Sähköpostilistat

Mäkipartiossa on käytössä kaksi sähköpostilistaa: johtajiston johtis@lista.maki.partio.net ja vanhempien tiedotuslista vanhemmat@lista.maki.partio.net. Listoille pääset liittymään osoitteesta http://lista.maki.partio.net/sympa.

Lippukunnan sähköpostiosoitteet

Lippukunnanjohtaja Elina ”Ellu” Huuskola: lpkj@makipartio.net
Taloudenhoitaja: talous@makipartio.net
Jäsenrekisterinhoitaja: kuksa@makipartio.net
Tiedottaja: tiedottaja@makipartio.net

Sosiaalinen media

Mäkipartion virallinen Facebook-sivu on https://www.facebook.com/makipartio/. Sen viestintä on mäksille, kotiväelle ja mäksänmielisille suunnattua. Lisäksi käytössä on suljettu Facebook-ryhmä Mäksäjohtis – jos haluat liittyä, niin laita Ellulle viestiä.

Mäkipartiolla on myös WhatsApp-ryhmäkeskustelut Mäksäjohtis ja vapaamuotoisempi Mäkisen höpinät, joihin pääsee myös Ellulta kysymällä. Lisäksi monilla toimintaryhmillä on omia WA-keskusteluja, joista saat lisätietoa ryhmänjohtajalta.

Mäkipartion Instagram-tili on @makipartio. Jos sinulla on ryhmien viikkotoiminnasta tai retkistä kuvia, julkaisemme niitä mielellämme! Johtajistolla on myös mahdollisuus julkaista tilille sisältöä itse, lisätietoja saat Teresalta tai Jennalta (tiedottaja@makipartio.net).

G Suite -tunnukset ja Team Drive

Mäkipartiolla on käytössä Google Suite for Nonprofits, jonka kautta @makipartio.net-päätteiset Gmail-sähköpostiosoitteet, Google Drive ja muut G Suite -palvelut ovat johtajiston ja jäsenten ulottuvilla. Mäkipartion Team Drivesta löytyy paljon ohjeita ja tarpeellista tietoa johtajille. Driveä pääset lukemaan ja muokkaamaan myös henkilökohtaisella sähköpostillasi – kysy linkkiä Moonalta (makipartio@makipartio.net).

Johtajiston on mahdollista saada käyttöönsä myös @makipartio.net-päätteinen Gmail-sähköposti. Jos partiosähköposti (esim. etunimi.sukunimi@makipartio.net tai partionimi@makipartio.net) ja siihen kuuluva Drive-tila kiinnostaa, laita viestiä Moonalle (makipartio@makipartio.net).