Viestintä

Sähköpostilistat

Mäkipartio käyttää partion jäsenrekisteri Kuksan sähköpostilistoja, joihin jäsenet päivittyvät Kuksan ryhmien kautta. Ryhmille, johtajille ja ryhmäläisten huoltajille on omat listansa. Listojen osoitteet löytyvät Mäkipartion Drivestä, kysy lisää ylläpitäjältä makipartio@makipartio.net. Listoille liittymisestä ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan, kuksa@makipartio.net.

Lippukunnan sähköpostiosoitteet

Lippukunnanjohtaja Teresa Tupamäki: lpkj@makipartio.net
Taloudenhoitaja: talous@makipartio.net
Jäsenrekisterinhoitaja: kuksa@makipartio.net

Sosiaalinen media

Mäkipartion virallinen Facebook-sivu on https://www.facebook.com/makipartio/. Sen viestintä on mäksille, kotiväelle ja mäksänmielisille suunnattua. Lisäksi käytössä on suljettu Facebook-ryhmä Mäksäjohtis – jos haluat liittyä, niin laita Teresalle viestiä.

Mäkipartiolla on myös WhatsApp-ryhmäkeskustelut Mäksäjohtis ja vapaamuotoisempi Mäkisen höpinät, joihin pääsee myös Teresalta kysymällä. Lisäksi monilla toimintaryhmillä on omia WA-keskusteluja, joista saat lisätietoa ryhmänjohtajalta.

Mäkipartion Instagram-tili on @makipartio. Jos sinulla on ryhmien viikkotoiminnasta tai retkistä kuvia, julkaisemme niitä mielellämme! Johtajistolla on myös mahdollisuus julkaista tilille sisältöä itse, lisätietoja saat Teresalta.

G Suite -tunnukset ja Team Drive

Mäkipartiolla on käytössä Google Suite for Nonprofits, jonka kautta @makipartio.net-päätteiset Gmail-sähköpostiosoitteet, Google Drive ja muut G Suite -palvelut ovat johtajiston ja jäsenten ulottuvilla. Mäkipartion Team Drivesta löytyy paljon ohjeita ja tarpeellista tietoa johtajille. Driveä pääset lukemaan ja muokkaamaan myös henkilökohtaisella sähköpostillasi – kysy linkkiä Moonalta (makipartio@makipartio.net).

Johtajiston on mahdollista saada käyttöönsä myös @makipartio.net-päätteinen Gmail-sähköposti. Jos partiosähköposti (esim. etunimi.sukunimi@makipartio.net tai partionimi@makipartio.net) ja siihen kuuluva Drive-tila kiinnostaa, laita viestiä Moonalle (makipartio@makipartio.net).