Partiosyksy 2022

Uusi partiosyksy kolkuttelee jo ovella. Ryhmien kokoontumisajat julkaistaan ja ilmoittautuminen viikkoryhmiin uusille ja vanhoille mäkipartiolaisille avautuu jäsenrekisteri Kuksassa 17.8. alkaen.  Linkki ilmoittautumiseen löytyy kyseisenä päivänä täältä nettisivuiltamme ja se lähetetään sähköpostitse vanhoille jäsenille ja huoltajille sekä yhteyden ottaneiden uusien lasten huoltajille. Kokoukset alkavat johtajasta riippuen elo-syyskuun taitteessa. Pyrimme mahdollistamaan partioharrastuksen tänäkin vuonna kaikille halukkaille, mutta mikäli ryhmiin on tulijoita enemmänkin, joudumme valitettavasti priorisoimaan vanhat jäsenet sekä ottamaan uusia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmänjohtaja on yhteydessä ryhmäänsä elokuun lopulla.

Syyskuulle asti ei partion alkua kuitenkaan tarvitse odotella. Kutsumme teidät sekä kaikki partiosta kiinnostuneet Kaikille avoimeen nuotioiltaan torstaina 18.8. Köhniön rannalle. Ilta starttaa Mäkipartion syksyn ja tapahtumassa on luvassa on partiomaista herkkuja sekä tekemistä niin aikuisille kuin lapsille. Nyt on hyvä hetki esitellä harrastusta kavereille.

Viikkokokoukset, tapahtumat ja retket ei tänäkään vuonna pyöri ilman vapaaehtoisia aikuisia, jotka mahdollistavat harrastamisen lapsille ja nuorille. Kaipaamme jatkuvasti lisäkäsiä muun muassa ryhmien kokouksiin, ruoanlaittajia leirikeittiöön sekä kyyditsijöitä tapahtumiin. Lisäksi meillä on aikuispartion kokouksia, jossa aikuiset pääsevät myös itse tekemään ja harrastamaan matalalla kynnyksellä esimerkiksi erätaitojen parissa. Mäkipartion aikuiset sekä yli 15-vuotiaat johtajat kokoontuvat maanantaina 15.8. Lehtisaareen suunnittelemaan tulevaa partiosyksyä. Aikuinen, tule siis kuulemaan, mitä kaikkea partiossa voisi aikuisena tehdä! Ilmoittautuminen Teresalle sähköpostitse lpkj@makipartio.net tai WhatsApissa +358442778366.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s