Mäkiviesti 1/23

Mäkiviesti eli lippukunnan oma lehti palaa tauon jälkeen!

Uusimmassa numerossa on muun muassa arvosteluita, kokkausohjeita, lippukunnanjohtajan haastattelu ja kaikkea muuta. Lehden on toimittanut Otson tattivasarat -tarpojavartio ja sen tekemiseen ovat osallistuneet myös Viekkaat ketut, Munkkipossut, Nauravat nakit ja Kanttarellin kerääjät. Lehti on toimitettu kevään viimeisiin viikkokokouksiin sekä Kypärämäessä että Keltinmäessä. Mikäli oma lehti jäi saamatta, digilehdestä voi nauttia osoitteessa https://tinyurl.com/makiviesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s