Ilmoittaudu syksyn 2021 partioryhmiin!

Tervehdys uusille ja vanhoille mäkipartiolaisille sekä huoltajille!

Ilmoittautuminen Mäkipartion toimintaan suoritetaan sähköisesti täyttämällä jäsenrekisteri Kuksassa oleva ilmoittautuminen osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=43552 . Ilmoittautumisen yhteydessä näet kunkin ryhmän kokoontumisajan ja -paikan, joista valitset omalle lapsellesi sopivimman. Vanhat ja uudet mäkipartiolaiset ilmoittautuvat samalla lomakkeella. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu 11.–22.8.2021 välisenä aikana. Ilmoitetun ajankohdan jälkeen voi myös tulla mukaan toimintaan, mikäli ryhmissä on tilaa. Pyrimme sijoittamaan jokaisen siihen ryhmään, johon on ensisijaisesti ilmoittautunut, mutta tarpeen vaatiessa saatamme joutua tasaamaan ryhmiä. Huoltaja saa viimeistään viikolla 35 varmistuksen lapsensa partioryhmästä. Partiotoiminta alkaa syyskuun alussa ryhmänjohtajan ilmoittamana tarkempana ajankohtana.

Mikäli tiedätte, että lapsi ei jatka partiota tänä syksynä, täytättehän erohakemuksen Kuksassa. Kirjaudu partion sähköiseen asiointijärjestelmään (https://asiointi.partio.fi) huoltajan PartioID-tunnuksella. Valitse Jäsentiedot-välilehti, josta löydät Jäsenyystiedot-välilehden. Paina ”Eroa”-nappulaa ja täytä pyydetyt tiedot. Mikäli eroaminen ei onnistu, ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitaja Elluun kuksa@makipartio.net.

Eri ikäiset partiolaiset kokoontuvat omissa ryhmissään – aiemmin Mäkipartiossa olleet, huomioittehan, että lapsi saattaa vaihtaa ikäkautta sudenpennuista seikkailijoihin tai seikkailijoista tarpojiin. Mäkipartion ryhmillä on kaksi kokoontumispaikkaa: Keltinmäen kirkko ja Kypärämäen kolo (Salokatu 20).

  • Valitse tarjolla olevista ryhmistä se, johon ilmoitat lapsesi syntymäajan, sopivan kokoontumispäivän ja kellonajan perusteella. Huomioithan myös kokoontumispaikan, mikäli sillä on merkitystä.
  • Jos ei ole väliä mihin sopivan ikäkauden ryhmistä lapsesi osallistuu, valitse molemmat vaihtoehdot.
  • Jos tarjolla olevat ja sopivan ikäkauden kokoontumisajat ei sovi, lähetä sähköpostia Teresalle (lpkj@makipartio.net) ja kerro tästä, niin katsomme, mitä voimme tehdä.
  • Uuden partiolaisen huoltaja, jätäthän lomakkeeseen myös omat yhteystietosi, että saamme sinuun yhteyden.

Syksyn 2021 partioryhmien kokoontumisajat:

Sudenpennut, 2012-2014 syntyneet
keskiviikko klo 17.00-18.15, Kypärämäki
sunnuntai klo 16.00-17.00, Keltinmäki

Seikkailijat, 2010-2011 syntyneet
keskiviikko klo 17.00-18.30, Keltinmäki
torstai klo 17.00-18.30, Kypärämäki

Tarpojat, 2007-2009 syntyneet
2008-2009 syntyneet: keskiviikko klo 18.30-20.00, Keltinmäki
2008-2009 syntyneet: torstai klo 18.30-20.00, Kypärämäki
2006-2007 syntyneet: keskiviikko klo18.30-20.00, Kypärämäki

Samoajat, 2004-2006 syntyneet
Kokoontumisajat sovitaan erikseen

Vaeltajat, 2003-1999 syntyneet
Kokoontumisajat sovitaan erikseen

Aikuiset
Yli 16-vuotiaat voivat ilmoittautua ryhmänjohtajiksi, johtajistoon tai aikuisten partiotoimintaan.

Huoltajalle lähetetään viimeistään viikolla 35 tieto lapsen ryhmästä, ryhmänjohtajista sekä kokouksien alkamisesta. Samaisella viikolla ilmestyy lippukunnan syyskuun uutiskirje, joka sisältää tietoa uusien partiolaisten perheille sekä syksyn tapahtumakalenterin.

Nähdään partiossa!

2 vastausta artikkeliin “Ilmoittaudu syksyn 2021 partioryhmiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s