Ilmoittaudu Mäkipartioon!

Mäkipartion syyskauden aloitustapahtuma avaa jälleen partiosyksyn! Kaikki uudet ja vanhat mäkipartiolaiset ovat tervetulleita ilmoittautumistapahtumaan 14.8. klo 19 Keltinmäen kirkolle, jossa ryhmät tapaavat toisensa ja johtajansa. Täytä ilmoittautumiskysely 13.8. mennessä osoitteessa https://forms.gle/kLTv4zdypxTJrbvK7. Ilmoittautumiskysely koskee sekä vanhoja että uusia mäkipartiolaisia, ja sen perusteella pyrimme muodostamaan ryhmät aloitustapahtumaan mennessä. Uudet partiolaiset voivat lisäksi täyttää jo valmiiksi jäsenhakemuksen partion jäsenrekisterissä Kuksassa osoitteessa https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999783.

Toimintaan pääsee toki mukaan myös syksyn edetessä, ja tällä hetkellä Mäkipartiossa on ryhmät kaikissa ikäkausissa, 7-vuotiaista 23-vuotiaiksi asti. Lisäksi yli 18-vuotiaille on oma aikuistoimintaryhmä, ja aikuisille löytyy monenlaista muutakin tekemistä. Muutamaa viikkotoiminnan ryhmänjohtajaa kaivataan edelleen, ja syksyn retkillä auttavia käsiä tarvitaan huollosta muonitukseen ja tapahtumien järjestelyyn. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan Elluun, lpkj@makipartio.net.

Hauskaa partiosyksyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s