Perheretki Räiskäle 23.9.

Lippukuntamme järjestää perinteisen koko perheen päiväretken Vesalan Syvälahteen sunnuntaina 23.9. Lämpimästi tervetulleita ovat partiolaisten lisäksi vanhemmat sekä sisarukset. Lapsille luvassa on partiomaista ohjelmaa ja vanhemmille hyödyllistä informaatiota partioharrastuksesta lippukunnassamme. Lisäksi retken nimen mukaisesti paistamme yhdessä räiskäleitä nuotiolla.

Retkipaikalle siirrymme vanhempien kyydein. Yhteislähtö sunnuntaina Keltinmäen kirkolta (Keltinmäentie 10) klo 13.30. Lähdössä katsomme autottomille kyydit. Lopettelemme lettujen paistamisen viiden aikoihin.

Ota mukaan: istuinalusta, juomapullo täytettynä, ruokailuvälineet (lautanen, muki, haarukka ja veitsi, ei tiskausmahdollisuutta), puukko ohjelmaan osallistujille, (nuoremmille sisaruksille harkinnan mukaan). Partiolaisille partiohuivi kaulaan. Lippukunta tarjoaa osallistujille letut (taikina laktoositon) ja mehun.

Ilmoittautumiset perheittäin 20.9. mennessä jäsenrekisteri Kuksaan kuksaan.fi/22245.
– Yksi ilmoittautuminen / perhe.
– Kuksa-tunnuksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitaja Elina Huuskolaan (kuksa@makipartio.net).
– Voit ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteeseen tupamakiteresa@gmail.com. (Ilmoita viestissäsi partiolaisen nimi ja perheestänne osallistuvien lasten ja aikuisten määrä. Kerro myös, saako osallistujia kuvata ja kuvia käyttää Mäkipartion viestinnässä, esim. Facebookissa ja Instagramissa).

Tule viettämään mukava partiopäivä yhdessä uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s