Tervetuloa Mäksägaalaan!

Mäksägaala 2018

Elokuun hämärtyvä ilta, ihana partioseura ja kolmen ruokalajin metsäillallinen – voiko mäksäjohtaja muuta toivoa? Tuskinpa vain! Tähän tarpeeseen vastaa uusi, upea ja jo syntyessään perinteinen Mäksägaala, joka on Mäkipartion samoajien, vaeltajien ja aikuisten kesän päättävä juhla. Mäksägaala on iloinen sekoitus vanhoja mäksäperinteitä ja uusia partiotuulia – tarkoitus on rentoutua ja pitää hauskaa yhdessä koko johtajiston kanssa. Sillä ei ole merkitystä, oletko uusi vai vanha mäksä, milloin olet viimeksi ollut mukana toiminnassa tai oletko ollut lainkaan – nyt voit olla! Tervetuloa!

Mäksägaala järjestetään Vesangan Syvälahdessa 18. elokuuta 2018. Ohjelma alkaa kello 15, ja luvassa on herkullisen ruoan lisäksi vitsihuumoria, nuotiolauluja, kiittämistä, lippukunnan hallituksen yllätysnumero (!), vähän lisää ruokaa sekä paljon lisää kiitosta. Illemmalla juhla jatkuu rennolla hengailulla saunan, paljun, musiikin ja pelien parissa.

Syvis on varattu käyttöömme perjantai-illasta sunnuntaipäivään, joten halutessaan saa tulla retkeilemään vaikka koko viikonlopuksi. Yhtäkään suunnittelukokousta tai partionakkia ei sallita, vaan viikonloppu on varattu tiukkaan rentoutumiseen ja riippumatolla kellimiseen. Tapahtuma on maksuton, mutta klikkaile Kuksa-lomakkeessa, mihin ruokailuihin aiot osallistua, niin saadaan budjetti kohdilleen.

Ilmoittautuminen 12.8.2018 mennessä Kuksassa: http://kuksaan.fi/21616.

Pukukoodi: partiohuivi ja partiopaita tai muu mäkipartiomainen juhlava asu.

Toivebiisejä illan taustamusiikiksi saa käydä lisäämässä gaalan viralliseen soittolistaan: https://spoti.fi/2JlQfI3. Muitakin ohjelmaideoita (leikkejä, nuotiolaulutoiveita, visailu, ihan mitä vaan) tai kysymyksiä gaalasta otetaan hallituksessa ilolla vastaan. 🙂

 

Partiovasurilla

Mäkipartio ry:n hallitus

maksagaalakutsu

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s